Bagaimana ia berfungsi

Bagaimana ia berfungsi

Babysits adalah platform komuniti awam yang menghubungkan ibu bapa dengan pengasuh

Mengapa menggunakan Babysits?

Tidak kira jika anda mencari pekerjaan menjaga anak atau menjaga anak, Babysits menjadikannya mudah dan telus. Anda mengawal profil, harga, dengan siapa anda memilih untuk bekerjasama dan bagaimana anda berinteraksi dengan ahli lain.

Kami memberi anda kawalan

Baca ulasan dan profil terperinci dengan pengesahan pengguna yang boleh dipercayai. Skrin, temu ramah dan buat pilihan anda.

Penjagaan anak atau menjaga anak anda dalam 3 langkah

Inspect profiles and users carefully

1. Carian

Baca profil dan ulasan terperinci. Cari pengasuh untuk satu kali sahaja, pada minit terakhir, bantuan sambilan atau sepenuh masa atau kerja mengasuh.

Communicate through Babysits

2. Hubungi

Skrin, temubual dan buat pilihan anda. Ibu bapa tidak perlu membayar kami sehingga mereka menghubungi seorang pengasuh. Pengasuh boleh menghubungi ibu bapa secara percuma.

Plan your appointments through Babysits

3. Mesyuarat Pengenalan

Bersetuju pada waktu dan tarikh melalui perkhidmatan pesanan dan berkenalan dengan pengguna lain secara langsung.

Penting untuk diperhatikan bahawa Babysits bukan agensi penjagaan anak. Sebagai gantinya, kami memberi anda agensi untuk membuat keputusan anda sendiri. Babysits tidak melakukan pemeriksaan latar belakang pada anggota platform. Ini bermaksud bahawa anggota komuniti sendiri bertanggungjawab untuk menyaring, menemu ramah, dan membuat pilihan mereka.