Untuk akhbar

Untuk akhbar

Dengan menggunakan laman web ini, saya bersetuju dengan semua Terma & Syarat. Semua kandungan yang dimuat turun dari laman web (fotografi, audio dan video, dll.) boleh digunakan untuk tujuan editorial sahaja. Sebarang penggunaan yang lain termasuk, tanpa had penggunaan peribadi atau komersial, dilarang sama sekali.

Mengenai Babysits

Mengenai Babysits

Misi kami untuk memperkasakan komuniti di sekitar penjagaan kanak-kanak telah membawa Babysits ke 90 negara dan di 6 benua.

Dengan lebih 5,000,000 ahli global, platform kami terdorong dengan menyediakan penjagaan kanak-kanak yang selamat, boleh diakses dan berpatutan. Kami memberi ibu bapa dan penyedia penjagaan kanak-kanak kuasa dan ketelusan untuk membuat keputusan termaklum mereka sendiri mengenai penjagaan anak.

Baca lebih lanjut mengenai kami

Hubungi

Pasukan kami suka bekerja dengan wartawan di seluruh dunia untuk berkongsi kisah unik kami. Adakah anda ingin menulis mengenai Babysits atau bekerjasama? Hubungi kami.

Kami sentiasa terbuka untuk kerjasama yang berpotensi! Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Babysits dan cara kami bekerjasama, lihatlah kit media kami.

Muat turun kit media Babysits

Jenama Babysits

Berita

Dalam akhbar

Antara lain...

Asia One CBS News Greenpeace
Asia One CBS News Greenpeace
Asia One CBS News Greenpeace
Asia One CBS News Greenpeace