Untuk akhbar

Untuk akhbar

Dengan menggunakan Laman web ini, saya bersetuju dengan Terma & Syaratnya. Semua kandungan yang dimuat turun dari Laman web (fotografi, audio dan video, dll.) Boleh digunakan untuk tujuan editorial sahaja. Sebarang penggunaan kandungan Laman yang lain termasuk, tanpa had penggunaan peribadi atau komersial, dilarang sama sekali.

Mengenai Babysits

Mengenai Babysits

Misi kami untuk memperkasakan komuniti di sekitar penjagaan kanak-kanak telah membawa Babysits ke 69 negara dan mengira di 6 benua.

Dengan lebih dari 4,000,000 pengguna global, platform kami didorong dengan menyediakan penjagaan anak yang selamat, mudah diakses dan berpatutan. Kami memberi ibu bapa dan penyedia penjagaan kanak-kanak kewenangan dan ketelusan untuk membuat keputusan mereka sendiri dan tepat mengenai penjagaan anak.

Baca lebih lanjut mengenai kami

Hubungi

Pasukan kami suka bekerja dengan wartawan di seluruh dunia untuk berkongsi kisah unik kami. Adakah anda ingin menulis cerita mengenai Babysits atau bekerjasama? Hubungi kami.

Kami sentiasa terbuka untuk kerjasama yang berpotensi! Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Babysits dan cara kami bekerjasama, lihatlah kit media kami.

Muat turun kit media Babysits

Jenama Babysits

Berita

Dalam akhbar

Antara lain di...

Asia One CBS News Greenpeace