Tentang kami

Tentang kami

Bersama-sama kita menjadikan penjagaan anak menjadi telus

Babysits adalah mengenai kita semua: komuniti ibu bapa, pengasuh anak, kanak-kanak, dan pasukan Babysits. Ingin tahu tentang peranan yang anda mainkan?

Ibu bapa

Ibu bapa

Menjumpai pengasuh bayi yang boleh dipercayai dalam talian boleh menjadi sukar. Di sinilah Babysits masuk. Kami menyediakan platform yang telus supaya anda merasa yakin bahawa anak-anak anda berada di tangan yang terbaik.

Sekiranya anda mencari wrangler balita, peek-a-boo player, changer lampin, tantrum averter, pembantu rumah, atau pembangun bantal, Babysits telah membuat anda dilindungi!

Bagaimana Babysits berfungsi

Pengasuh anak

Pengasuh anak

Adakah anda suka menjadi bos anda sendiri dan memilih waktu dan upah anda sendiri? Adakah anda benar-benar mencintai anak-anak dan ingin mendapatkan pengalaman kerja yang relevan dan sejumlah wang tambahan?

Komuniti Babysits adalah tempat yang tepat untuk pencekik balita, pemain peek-a-boo, penukar lampin, penghantar tantrum, pembantu kerja rumah, atau pembangun kubu bantal!

Bagaimana Babysits berfungsi

Kanak-kanak

Kanak-kanak

Keselamatan dan keselesaan anak-anak adalah keutamaan nombor satu. Langkah-langkah seperti pengesahan ID kerajaan, ulasan, rujukan, dan banyak lagi menghilangkan kebimbangan ibu bapa.

Selain itu, sumber komuniti kami termasuk nasihat penjagaan anak, DIY, resipi, dan aktiviti untuk menghabiskan masa yang berkualiti dengan anak-anak.

Kepercayaan dan Keselamatan

Sumber Komuniti

Pasukan Babysits

Pasukan Babysits

Babysits ditubuhkan pada tahun 2008 oleh Peter van Soldt. Dia didorong oleh idea untuk mengembangkan platform yang mudah digunakan yang memberi kebebasan dan ketenangan jiwa kepada ibu bapa: Misi kami untuk memperkasakan komuniti di sekitar penjagaan anak di peringkat global dilahirkan.

Hari ini, Babysits terdiri daripada pasukan bermotivasi yang berusaha menuju penjagaan anak yang selamat, mudah diakses dan berpatutan. Kami sangat menghargai ketelusan dan peningkatan berterusan.

Apa yang kita perjuangkan

Di Babysits, kami yakin dapat menyokong kebaikan sosial dan memastikan bahawa kami meninggalkan planet yang dapat dihuni untuk anak-anak yang menjadi nadi komuniti global kami.

Oleh sebab itu, Babysits telah menjadi ahli Leaders For Climate Action, sebuah organisasi perniagaan yang berfikiran sama yang telah berjanji untuk mengambil tindakan terhadap pencemaran karbon dan perubahan iklim. Antara lain, kami membelanjakan sebahagian daripada hasil kami untuk mengeluarkan CO₂ daripada atmosfera.

Ketahui lebih lanjut mengenai cara kami melakukannya di sini:

Jaringan global penyedia penjagaan kanak-kanak, ibu bapa, dan pasukan antarabangsa yang berkembang di belakangnya

4,000,000+
Ahli
28,500+
Bandar
79+
Negara