Tentang kami

Tentang kami

Bersama-sama kita menjadikan penjagaan anak sesuatu yang telus

Bagaimana ia bermula

Babysits diasaskan pada 2008 oleh Peter van Soldt. Dia sedar bahawa ramai ahli keluarga dan rakan rapatnya yang bergelut untuk mencari pengasuh yang berkualiti dan yang boleh dipercayai serta memenuhi keperluan mereka. Itulah sebabnya Babysits dicipta; platform dalam talian yang membolehkan anda menyaring semua keperluan penjagaan anak anda dengan mudah, sama ada anda mahukan pengasuh dwibahasa, pengasuh yang fleksibel untuk hujung minggu atau pengasuh yang berpengalaman bekerja dengan kanak-kanak berkeperluan khas.

Misi

Babysits wujud untuk memperbaiki kehidupan keluarga yang memerlukan penjagaan anak, untuk memberikan ketenangan fikiran kepada ibu bapa dan membantu mereka mencari pengasuh yang sesuai untuk keluarga mereka. Misi kami adalah untuk memperkasakan komuniti penjagaan kanak-kanak. Kini, Babysits telah berkembang kepada lebih 4 juta ahli di hampir setiap benua, menyokong keluarga dengan penjagaan anak setiap hari.

Jumpa pasukan

Saya menemui Supersitter untuk anak-anak saya melalui Babysits dan saya menggunakan apa yang saya pelajari daripada pengalaman saya sendiri untuk menambah baik platform.

-Peter van Soldt-

Babysits terdiri daripada pasukan bermotivasi yang berusaha ke arah penjagaan kanak-kanak yang selamat, mudah diakses dan berpatutan. Kami sangat menghargai ketelusan dan peningkatan berterusan. Untuk memastikan Babysits mesra ahli, kami menggunakan platform itu sendiri, bersama rakan dan ahli keluarga kami! Sama ada untuk kerja sampingan sebagai pengasuh atau mencari pengasuh untuk anak-anak kami sendiri, pengalaman ini membantu kami memberikan penambahbaikan yang terbaik pada platform ini.

Apa yang kami perjuangkan

Keselamatan
Keselamatan

Kepercayaan dan keselamatan adalah keutamaan kami. Kami mengambil langkah tambahan untuk menjadikan platform ini selamat untuk ahli kami.

Ketahui lebih lanjut
Ketelusan
Ketelusan

Kami percaya pada platform yang terbuka, jujur dan mudah yang memberikan ahli kami semua maklumat yang mereka perlukan untuk membuat keputusan yang terbaik.

Tindakan iklim
Tindakan iklim

Babysits mengambil berat tentang masa depan kanak-kanak! Ini sebabnya kami mendedikasikan sebahagian daripada hasil kami untuk mengurangkan CO2 dari atmosfera.

Ketahui lebih lanjut
Inklusiviti
Inklusiviti

Semua orang boleh menyertai Babysits dan mencari penjagaan kanak-kanak atau kerja penjagaan kanak-kanak, tanpa mengira asal usul, jantina, agama, seksualiti dsb.

Privasi
Privasi

Babysits benar-benar mengambil berat tentang privasi data anda. Kami hanya memproses data peribadi anda apabila diperlukan.

Ketahui lebih lanjut

Kami membantu keluarga di seluruh dunia

Rangkaian global penyedia penjagaan kanak-kanak yang berkembang , dengan ibu bapa, dan pasukan antarabangsa yang turut membesar.

5,000,000+
Ahli
28,500+
Bandar
90+
Negara

Apakah peranan yang anda mainkan?

Safety

Keluarga

Mencari pengasuh yang boleh dipercayai dalam talian boleh menjadi sukar. Di sinilah Babysits berguna. Kami menyediakan platform yang telus supaya anda merasa yakin bahawa anak-anak anda berada di dalam tangan yang terbaik.

Sama ada anda sedang mencari pengasuh yang fleksibel, pengasuh dwibahasa, seseorang yang berpengalaman dengan keperluan khas, pengasuh yang mengambil anak-anak dari sekolah dll. Babysits akan mempunyai seseorang untuk anda!

Safety

Penyedia penjagaan kanak-kanak

Adakah anda suka menjadi bos anda sendiri dan memilih masa bekerja dan upah sendiri? Adakah anda benar-benar mencintai kanak-kanak dan ingin mendapatkan pengalaman kerja yang relevan dan peroleh wang tambahan?

Komuniti Babysits adalah tempat yang tepat untuk mencari pemain peek-a-boo, penukar lampin, pembantu kerja rumah, atau pembina kubu bantal!

Safety

Kanak-kanak

Keselamatan dan keselesaan anak-anak adalah keutamaan nombor satu. Langkah-langkah seperti pengesahan ID kerajaan, ulasan, rujukan, dan banyak lagi melenyapkan kebimbangan ibu bapa.

Selain itu, sumber komuniti kami termasuk nasihat penjagaan anak, aktiviti DIY, resipi, dan aktiviti untuk membelanjakan masa yang berkualiti dengan anak-anak.

Kami sentiasa berusaha untuk membuat perkara yang betul dengan betul.

Daftarkan saya!