Tentang kami

Tentang kami

Babysits adalah komuniti penjagaan kanak-kanak yang memberi kuasa kepada ibu bapa dan pengasuh secara global.

Kami adalah komuniti pengasuh

Mungkin anda mempunyai pengasuh yang hebat dekat dengan anda, atau pernah terserempak dengan ibu bapa di kedai yang memerlukan pengasuh pada hujung minggu.
Masalahnya, kami jarang sekali berbual dengan orang yang kita jumpa di sepanjang jalan, dan ini menghindari ibu bapa dan pengasuh untuk bertemu dengan satu sama lain.

Kami di Babysits percaya kepada masa depan yang akan mendorong penyelesaian yang lebih mudah untuk kehidupan seharian.
Kepercayaan ini telah memberi inspirasi kepada kami untuk memastikan penjagaan kanak-kanak selamat, mudah, dan berpatutan, dengan mewujudkan platform pasaran intuitif yang membawa ibu bapa dan penjaga kanak-kanak bersama.

Sama ada anda, atau anda sedang mencari, penjaga budak kecil yang nakal, kawan untuk bermain sorok-sorok, menukar lampin, penenang kemarahan, penolong kerja rumah, atau pembina rumah bantal, kami ada semua ini!

Rangkaian global yang semakin berkembang

1.700.000+
Ahli
28.500+
Bandar
38+
Negara
Peta

Perjalanan kita

Babysits ditubuhkan pada tahun 2008 oleh Peter van Soldt. Dia dimotivasikan oleh kepercayaan bahawa platform penjagaan kanak-kanak yang baik, memberikan penyelesaian bermakna yang memudahkan perjuangan harian. Hasilnya adalah komuniti penjagaan kanak-kanak dalam talian yang memudahkan ibu bapa dan pengasuh untuk bertemu. Hanya cari di kawasan anda, berhubung dan pelan temu janji. Ia sangat mudah!

Dalam masa sepuluh tahun, komuniti dan organisasi Babysits telah berkembang pesat. Sekarang kami adalah pasukan antarabangsa yang berdedikasi dan komited untuk menjadikan penjagaan kanak-kanak selamat, mudah, dan berpatutan. Bersama-sama kami akan terus membina platform yang hebat dan komuniti untuk ibu bapa dan pengasuh.

Kami telah menghubungkan beratus-ratus ribu ibu bapa dan pengasuh, dalam talian dan menggunakan aplikasi mudah alih. Dengan penekanan kepada komuniti pengguna antarabangsa dan perkhidmatan pelanggan kami, Babysits kini merupakan cara termudah untuk mencari dan merancang perkhidmatan penjagaan anak atau pekerjaan penjagaan anak.