Supersitter: Cari pengasuh yang sangat disyorkan

Supersitter

Cari pengasuh yang sangat disyorkan

Program Babysits Supersitter meraikan pengasuh yang paling aktif dan dinilai tinggi di dalam komuniti ini.

Bagaimana untuk menjadi supersitter? / Mengapa tempah supersitter?

Supersitters telah membuktikan diri mereka dengan memberi perkhidmatan terbaik dalam komuniti Babysits. Oleh sebab itu, kami memberi ganjaran kepada mereka dengan meningkatkan ketampakan mereka dalam kedudukan carian serta lencana supersitter! Dengan cara ini, penjaga-penjaga ini tertonjol dan ibu bapa dapat mencari mereka dalam hasil carian atau dengan menyaring untuk supersitters. Ini cara kami untuk mengucapkan terima kasih dan menunjukkan penghargaan kami kepada para pengasuh ini.

Kriteria untuk menjadi supersitter adalah seperti berikut:

4.5+ penilaian keseluruhan

Supersitters mempunyai rating purata 4.5 atau lebih tinggi berdasarkan ulasan daripada ibu bapa Babysits. Ibu bapa ini melalui pengalaman penjagaan yang sangat baik dengan supersitters.

90% Kadar respons

Supersitter mesra ini respon kepada lebih daripada 90% mesej diterima daripada ibu bapa. Ibu bapa boleh berasa tenang kerana mereka akan menerima respons.

Masa respons

Supersitter adalah ahli aktif dan membalas 90% mesej baharu dalam masa 24 jam. Dengan cara ini, ibu bapa boleh mengharapkan tindak balas yang cepat daripada supersitter.

ID kerajaan

Supersitter berjaya memberikan ID kerajaan.

Keperluan

Untuk memberi jaminan kepada ibu bapa merasa yakin menempah seorang penjaga yang boleh dipercayai dan berpengalaman, supersitters dijangka akan mengekalkan tahap penjagaan standard Supersitter:

  • Penilaian purata 4.5 atau lebih tinggi
  • Kadar respons mesej melebihi 90%
  • Masa respons dalam masa 24 jam
  • Aktif di platform Babysits

Setiap bulan, kami memeriksa sama ada supersitter memenuhi syarat di atas. Sekiranya mereka memenuhinya, mereka akan mengekalkan status Supersitter mereka.

Temui komuniti supersitters