Supersitter: Cari babysitters yang sangat disyorkan

Supersitter

Cari babysitters yang sangat disyorkan

Program Babysits Supersitter meraikan penyandang utama dan paling aktif masyarakat.

Bagaimana untuk menjadi supersitter? / Mengapa mengupah supersitter?

Supersitters telah membuktikan diri mereka dengan menyediakan perkhidmatan terbaik dalam komuniti Babysits. Oleh sebab itu, kami memberi ganjaran kepada mereka dengan peningkatan jarak jauh dalam kedudukan carian serta lencana supersitter! Dengan cara ini, penjaga-penjaga ini menonjol dan ibu bapa dapat dengan mudah mencari mereka dalam hasil carian atau dengan menapis untuk penyokong ini. Ini cara kami untuk mengucapkan terima kasih dan menunjukkan penghargaan kami kepada para penjaga ini.

Kriteria untuk menjadi supersitter adalah seperti berikut:

4.5+ penarafan keseluruhan

Supersitters mempunyai rating purata 4.5 atau lebih tinggi berdasarkan ulasan daripada ibu bapa Babysit. Ibu bapa ini mempunyai pengalaman penjagaan yang sangat baik dengan supersitters.

90% Kadar tindak balas

Penyokong mesra ini bertindak balas kepada lebih daripada 90% mesej diterima daripada ibu bapa. Ibu bapa boleh mempunyai kemudahan minda bahawa mesej mereka akan menerima respons.

Masa tindak balas

Supersitters adalah pengguna aktif dan memberi respons kepada mesej baru daripada ibu bapa dalam masa 24 jam. Dengan cara ini, ibu bapa dapat mengharapkan tindak balas yang cepat dari supersitters ini.

ID kerajaan

Supersitter berjaya memberikan kad pengenalan kerajaan.

Keperluan

Untuk memberi jaminan kepada ibu bapa merasa yakin mempekerjakan seorang penjaga yang boleh dipercayai dan berpengalaman, supersitters dijangka akan mengekalkan tahap penjagaan standard Supersitter:

  • Penilaian purata 4.5 atau lebih tinggi
  • Kadar tindak balas melebihi 90% mesej
  • Masa tindak balas dalam masa 24 jam
  • Teraktif di platform Babysit

Setiap bulan, kami memeriksa sama ada supersitter memenuhi syarat di atas. Sekiranya mereka melakukannya, mereka akan mengekalkan status Supersitter mereka.

Temui supersitters komuniti