Bagaimana kita berfungsi

Bagaimana kita berfungsi

Babysits adalah platform komuniti awam yang menghubungkan ibu bapa dengan pengasuh

Model kami mudah

Cari pengasuh atau kerja mengasuh, hubungi mereka, dan pelan temu janji. Dengan platform yang mudah digunakan ini, perkhidmatan pelanggan yang bagus dan komuniti pengguna yang semakin berkembang, Babysits adalah cara paling mudah untuk mencari dan merancang perkhidmatan penjagaan anak atau kerja penjagaan kanak-kanak.

Kami membantu ibu bapa

Kami membantu ibu bapa dengan mencipta pengalaman carian terbaik. Dengan banyak pilihan carian, mudah untuk mencari penjaga yang terbaik untuk keluarga anda. Kemudian, kami memudahkan komunikasi antara anda dan pengasuh yang sesuai melalui perkhidmatan mesej intuitif dan perancangan temu janji kami. Ciri ini membolehkan anda membuat pilihan hebat dengan cepat!

Kami membantu pengasuh

Kami membantu pengasuh dengan memberikan fleksibiliti, kebebasan, dan peluang. Kami tidak mengambil komisen, dan memberi anda kuasa untuk berunding masa dan gaji anda sendiri dengan ibu bapa. Dengan sistem lencana kami, anda dapat meningkatkan penglihatan anda kepada ibu bapa dan gandakan peluang untuk mencari kerja yang sempurna. Kesimpulannya, platform kami membolehkan anda menjadi bos anda sendiri.

Harga

Platform Babysits adalah percuma untuk pengasuh. Bagi ibu bapa dan agensi, kami meminta bayaran yang kecil untuk menghubungi pengasuh.

Harga lebih lanjut

Penting untuk difahamkan bahawa Babysits bukan agensi penjagaan kanak-kanak. Sebaliknya, kami memberi anda agensi. Matlamat kami adalah untuk menghubungkan ibu bapa dan pengasuh supaya bekalan dan permintaan untuk penjagaan kanak-kanak dapat dipadankan dengan tepat. Babysits tidak membuat pemeriksaan terhadap ahli platform. Ini bermakna ahli komuniti sendiri bertanggungjawab untuk membuat pemeriksaan, temu ramah, dan membuat pilihan mereka.