Cerita daripada komuniti Babysits

Babysits adalah cara kegemaran saya untuk mencari kerja sebagai seorang pengasuh, kerana saya mampu memilih keluarga mengasuh yang sesuai dengan keutamaan saya. Ia sangat mudah digunakan dan selepas mendaftar profil saya, saya hanya perlu memilih ibu bapa yang mana satu saya mahu berkerja dengan!

Shu Wei, Kuala Lumpur

Babysits membolehkan saya keluar dengan kawan-kawan saya lagi! Laman web ini telah menapis semua pengasuh yang tersedia untuk mengasuh, kerana ia sentiasa dikemas kini, bermaksud saya tak perlu membuang masa menghubungi pengasuh yang tak boleh mengasuh pada masa yang saya mahukan.

Alice Chow, Puchong

Babysits adalah penyelamat untuk kami sebagai ibu bapa dengan anak yang memerlukan penjagaan khusus. Sebelum ini, susah untuk saya mengupah seorang pengasuh, dan saya sangat bergantung kepada penjaga kanak-kanak profesional yang mahal. Sekarang, terima kasih kepada Babysits, saya kini boleh mencari pengasuh yang berkemahiran dan berpengalaman untuk menjaga anak saya pada kos yang lebih rendah. Saya rasa komuniti Babysits sangat selamat dan amanah, jadi ia sentiasa pengalaman yang hebat!

Chay & Annie, Kuala Lumpur

Saya suka menggunakan Babysits kerana ia sangat mudah dan selamat untuk digunakan. Saya telah jumpa ramai pengasuh dan penjaga kanak-kanak yang sangat baik untuk anak-anak saya melalui laman web ini. Ia hebat kerana saya boleh memberi mesej kepada pengguna lain secara langsung tanpa perlu membayar yuran keahlian yang berlebihan! Amat disyorkan.

Izatti & Villon, Kuala Lumpur