Cerita daripada komuniti Babysits

Saya tak pernah mengasuh sebelum membuat akaun dengan Babysits, tetapi ini bukan masalah bagi saya dalam mencari kerja mengasuh. Komuniti Babysits sangat bagus dan bekerjasama! Saya ikut tips di laman web ini dan berjaya mencari kerja yang hebat dengan sebuah keluarga di kawasan taman saya. Semua orang yang terlibat dalam proses ini sangat berpuas hati. Saya memang mencadangkan laman web ini untuk sesiapa sahaja yang mahu mencari kerja penjagaan kanak-kanak, walaupun awak tiada pengalaman!

Angela, Kuala Lumpur

Apabila saya mula belajar di universiti, saya mahu meneruskan kerja sambilan pengasuh saya kerana saya memang suka kanak-kanak. Fleksibiliti kerja ini juga bermakna saya boleh memberi tumpuan kepada Ijazah saya. Saya sedar bahawa ia agak sukar untuk mencari keluarga mengasuh apabila saya berpindah dari rumah ke universiti. Pada masa itulah saya terjumpa Babysits. Saya selalu menggunakannya untuk mencari kerja sebagai pengasuh dan telah mencadangkan kepada semua kawan-kawan saya.

Michelle, Kajang

Babysits adalah tempat yang bagus untuk ibu bapa yang sedang mencari perkhidmatan penjagaan anak dan saya memang mencadangkannya kepada ibu bapa lain. Dengan pelbagai pilihan dan sistem pemberitahuan yang berguna, sekarang ia sangat mudah untuk mencari pengasuh yang sepadan dengan keperluan kami!

Lai Zhen dan Julia, Bangi

Babysits memang terbaik sebab sekarang saya boleh mencari seorang pengasuh dalam sekelip mata. Komuniti Babysits juga sangat membantu dan boleh dipercayai, dan saya tak pernah kecewa dengan pengasuh yang saya mengupah, kerana ketelusan laman ini. Saya memang mengesyorkan laman web ini kepada semua ibu bapa kerana sekarang awak mempunyai peluang untuk mencari pengasuh yang bagus dan berkemahiran dalam masa beberapa minit sahaja!

Esther & Kevin, Kuala Lumpur