Cerita daripada komuniti Babysits

Babysits memang terbaik sebab sekarang saya boleh mencari seorang pengasuh dalam sekelip mata. Komuniti Babysits juga sangat membantu dan boleh dipercayai, dan saya tak pernah kecewa dengan pengasuh yang saya mengupah, kerana ketelusan laman ini. Saya memang mengesyorkan laman web ini kepada semua ibu bapa kerana sekarang awak mempunyai peluang untuk mencari pengasuh yang bagus dan berkemahiran dalam masa beberapa minit sahaja!

Esther & Kevin, Kuala Lumpur

Babysits sangat berguna untuk pengasuh seperti saya yang tidak semestinya mahu mengasuh selalu. Oleh sebab ia percuma untuk pengasuh, saya sentiasa dapat memeriksa laman web Babysits untuk kerja di kawasan perumahan saya dan membalas mesej hanya kepada ibu bapa yang saya memang berminat. Ini membolehkan saya memberikan perkhidmatan yang lebih baik untuk ibu bapa dan juga akan memberikan pengalaman yang lebih menyeronokkan untuk kanak-kanak!

Jasmine, Kuala Lumpur

Saya tak pernah mengasuh sebelum membuat akaun dengan Babysits, tetapi ini bukan masalah bagi saya dalam mencari kerja mengasuh. Komuniti Babysits sangat bagus dan bekerjasama! Saya ikut tips di laman web ini dan berjaya mencari kerja yang hebat dengan sebuah keluarga di kawasan taman saya. Semua orang yang terlibat dalam proses ini sangat berpuas hati. Saya memang mencadangkan laman web ini untuk sesiapa sahaja yang mahu mencari kerja penjagaan kanak-kanak, walaupun awak tiada pengalaman!

Angela, Kuala Lumpur

Babysits adalah tempat yang bagus untuk ibu bapa yang sedang mencari perkhidmatan penjagaan anak dan saya memang mencadangkannya kepada ibu bapa lain. Dengan pelbagai pilihan dan sistem pemberitahuan yang berguna, sekarang ia sangat mudah untuk mencari pengasuh yang sepadan dengan keperluan kami!

Lai Zhen dan Julia, Bangi