Cerita daripada komuniti Babysits

Babysits sangat berguna untuk pengasuh seperti saya yang tidak semestinya mahu mengasuh selalu. Oleh sebab ia percuma untuk pengasuh, saya sentiasa dapat memeriksa laman web Babysits untuk kerja di kawasan perumahan saya dan membalas mesej hanya kepada ibu bapa yang saya memang berminat. Ini membolehkan saya memberikan perkhidmatan yang lebih baik untuk ibu bapa dan juga akan memberikan pengalaman yang lebih menyeronokkan untuk kanak-kanak!

Jasmine, Kuala Lumpur

Babysits adalah penyelamat untuk kami sebagai ibu bapa dengan anak yang memerlukan penjagaan khusus. Sebelum ini, susah untuk saya mengupah seorang pengasuh, dan saya sangat bergantung kepada penjaga kanak-kanak profesional yang mahal. Sekarang, terima kasih kepada Babysits, saya kini boleh mencari pengasuh yang berkemahiran dan berpengalaman untuk menjaga anak saya pada kos yang lebih rendah. Saya rasa komuniti Babysits sangat selamat dan amanah, jadi ia sentiasa pengalaman yang hebat!

Chay & Annie, Kuala Lumpur

Apabila saya mula belajar di universiti, saya mahu meneruskan kerja sambilan pengasuh saya kerana saya memang suka kanak-kanak. Fleksibiliti kerja ini juga bermakna saya boleh memberi tumpuan kepada Ijazah saya. Saya sedar bahawa ia agak sukar untuk mencari keluarga mengasuh apabila saya berpindah dari rumah ke universiti. Pada masa itulah saya terjumpa Babysits. Saya selalu menggunakannya untuk mencari kerja sebagai pengasuh dan telah mencadangkan kepada semua kawan-kawan saya.

Michelle, Kajang

Babysits adalah tempat yang bagus untuk ibu bapa yang sedang mencari perkhidmatan penjagaan anak dan saya memang mencadangkannya kepada ibu bapa lain. Dengan pelbagai pilihan dan sistem pemberitahuan yang berguna, sekarang ia sangat mudah untuk mencari pengasuh yang sepadan dengan keperluan kami!

Lai Zhen dan Julia, Bangi