Apa artinya apabila seseorang memberikan ID kerajaan?

Kami mahu anda yakin bahawa orang-orang di Babysit adalah mereka yang mengatakan mereka.

Satu cara yang kita lakukan ialah dengan memberi pengguna ID kerajaan. Ini boleh menjadi lesen memandu, pasport, kad pengenalan, dll.

Jika kata "ID Kerajaan disediakan" untuk ibu bapa atau pengasuh, ini bermakna orang ini telah berjaya menambah ID Kerajaan. Ini membantu kami menjaga Babysit selamat, melawan penipuan, dan banyak lagi.

Adakah menambahkan ID kerajaan selamat?

Pengesahan ID diproses dengan selamat dan selamat oleh pasangan kami Stripe. Apa pun alasannya, ID anda tidak akan dikongsi dengan orang lain yang menggunakan Babysits atau pihak ketiga mana pun.

Bagaimanakah ID Kerajaan ditandai?

Pengguna menangkap gambar dokumen ID fizikal dengan kamera desktop atau telefon bimbit mereka dan menghantarnya ke Babysits. Pembelajaran Mesin cuba mengenal pasti sama ada dokumen yang dimuat naik itu sahih.

Seterusnya, pengguna mesti mengambil gambar diri sendiri. Ini digunakan untuk mengesahkan bahawa wajah pada dokumen pengenalan diri dan gambar selfie sesuai.

Menyelesaikan proses ini bukanlah pengesahan mana-mana ibu bapa atau pengasuh, tidak menjamin identiti seseorang, dan bukanlah jaminan bahawa berinteraksi dengan mereka akan selamat. Sentiasa gunakan penilaian terbaik anda sendiri, dan ikuti petua keselamatan kami.